Partnere

CloudM

Velkommen til det ledende programmet for migrering og administrasjon! CloudMigrator er verdens ledende migreringsverktøy for Google G Suite og Microsoft Office 365. Du kan enkelt migrere e-post, kalender, filer mm. Mer enn 8.5 millioner brukere i 81 land har blitt migrert med CloudMigrator.

I tillegg bruker mer enn 2000 organisasjoner CloudManager til å forvalte sluttbrukere i domenet, enten det er for on-offboarding, email signaturer eller kontakt katalog.


ACER

Vi er veldig glade for å være Bedrifts Partnere med Acer. Hvis du trenger Chromebooks, Chromebase, Chromebox eller tilbehør som strømkabler eller dockingstasjoner, hjelper vi gjerne med det.

Chrome Enterprise

Chrome Enterprise er den forretningsfokuserte løsningen for Chrome-enheter, Chrome-nettleser og Chrome OS. Chrome Enterprise tilbyr skybaserte styringsverktøy, integrasjoner med tredjepartsprodukter og 24/7 support for IT-administratorer.

Chrome Enterprise tilbyr ekstra distribusjons- og administrasjonsfunksjoner for økte behov for kontroll og sikkerhet.

Jamboard

Jamboard er et interaktivt tavlesystem utviklet av Google som en del av Google Workspace. Den har en 55" 4K berøringsskjerm, og lar deg samarbeide med ideer og design uansett hvor møte- eller prosjekt deltakerne sitter. Jamboard er mye brukt både i bedrifter og skoler.